08 October 2008

~Shopping Sehari Sblm Raya~



Jom g jenjalan suma...

Destinasi aku pagi tu ialah Ayer Tawar, Perak...

sapa2 org Perak tau tempat nie....

memandangkan awai2 pagi lagi

hubby aku dah kuar dgn papa aku p Parit...

so, aku cakap nak kuar gak la bw Afiqah jenjalan kat Ayer Tawar..

memandangkan aku sandal raya pun xder....

so aku, afiqah, mama aku n Enda Rehan aku selaku pemandu

menuju ke Ayer Tawar ler shopping....
p Parkson Kajang ari tuh tgk CR~Carlo Rino

xder yg berkenan...

aku pn xpaham nape CR xder kuar Pattern baru...

asyik2 sama jer..huhuhu...

last2 p Ayer Tawar g beli la sandal poyo2 gtu..

sapa2 yg penah g Ayer Tawar nie mesti tau

tempat ni la kalu nak beli brg2 murah...

cthnya kain pasang, tudung, selimut, towel beso2..

aku suka shopping tmpt nie...



tengok tuh! kain gler banyak....


keje gomen nih kena ada byk baju..


kalu keje pakai uniform sonang ati kan...


xyah pkir pasal nk tukar2 baju nih!!!



kitorg p shopping kat Pasayaraya Yang Yang tu la....


ada satu lagi Pasaraya ET..ni pun bset kalu nak shopping..






afiqah with her Opah....mama aku la tu..


afiqah syok la plak tengok2 orang lalu lalang...


sampaikan ada satu insiden afiqah g tarik tudung budak gegirl lalu lalang tuh...


menjerit member tuh!!!


aku say sorry jer la....budak tu pun pandang aku cam pelik la plak...


bukan ape, aku dressing cam budak sekolah...hahaha..


pakai selipar kartun jer...


tudung selempang poyo2..


lantak p la....


mesti budak tu kata...nie ker mak budak nie..cam xgaya gtu!!!





nie la budak yg tarik tudung budak gegirl tuh...


anak sapa la tu.....isk2...nauthy anak ibu nih...


nie la ghupe sandal raya aku....sempoi kan!

senang nak kelek anak...

walhal kasut raya ada...hahaha

2 comments:

honeysour said...

huhu..tau tau tempat ni...
sebelak kfc tu jer...kan kan...
maser study kat itm dulu selalu g cni...mmg murah2 kan kan kan kak kak eni kan..

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

hahaha...
btul la tu....
mujur xbeli kfc time tuhh..
cam terliur jerrr...

murah2 tul...
auntie tu kaya jer time raya nie
huhuhu....