10 October 2008

~Cucuk 5 Bulan~



ni kat Klinik tu la..
Hari isnin 06.10.2008 ari tuh...
aku bawa afiqah ke Klinik Putrajaya...
hmmmm..
memandangkan umo afiqah dah 5 bulan
so kena la cucuk...
memandangkan baru start keje la bagi warga gomen
ari tuh..so cam lengang la jugak klinik pagi tuh...
ops! no picture la nk bg tunjuk....
afiqah aku pegang....
dah la tengah melasak...
adoiyai........
masa mula2 nurse tu cucuk kat peha afiqah terus jer dia nangis....
lepas tu dia okey jerrr...
leh gelak2 dalam keta...
start melasak smula....
agaknya dia dah beso kot...
so cucuk cam xder aper 2 dah..

ni kat umah dah....

siap gelak2 lagi si afiqah nie....

mlm tu baru afiqah demam....

skrg dia dah okey....

start melasak semula...huhuhu....aku lak cam nak pengsan gtu....



lepas nie umo setahun lak kena cucuk...

hmmmmmmm..tenang skit ibu kau ni afiqah...

sokmo seriau bila tgk jarum tuhhh....

tp berani kn jugak la tgk....

ibu kau ni kan 'supergirl'

hahahaha..

~daaaaaaaaa

1 comment:

mrs hafiz said...

irni, baby maria pun baru 2 hari lepas cucuk 1 1/2, last cucuk for him, cian dia.. sebab kali ni demam2 panas, takleh tidur, 2 hari tak makan, risau tgk.. sib baik dah ok sket ni..