08 October 2008

~Selamat hari Raya Aidilfitri~

ni la post aku di pagi raya...
hahahaha gler glamor sorang2...
tema tahun nie Ungu gtu.....
lawa tak aku....ala puji la ckit.korang nih...
penat weh2

******************
My Lovely Family



ni la keluarga aku...aku,hubby n afiqah...

perasan tak dia pakai cekak rambut..

sajerrrr bg ladies skit anak aku.

with my mom n afiqah...

baju anak aku sebeno nya ungu..

dalam gambo nmpk cam biru lak kan....


ape2 je la...raya tahun depan tukar lain tema lak kan

with opah aka mama aku...

with Opah aka moyang kepada afiqah la tu...


afiqah with ibu aka aku ler....
mmg xduk diam budak nie.....
with her atok aka papa aku...
********************************************
Sessi ke 2

sekejap jer pakai baju raya anak dara nih...hahaha

nie dah pakai skirt jeans....





sedara mara aku yang datang...........Pakcik aku yg baru aka Pak Yang....

dah makcik aku tu aku panggil Mak Yang..



*maaf ler biasa2 tahun lepas..

ada sesi maaf2..bg duit raya..

tp sbb tahun nie papa aku balik lambat dr bersihkan kubur

sedara mara pun dh start datang...

so xder la sesi gtu tahun nie...

lagipun xcukup korum la tahun nie...

my bro ismadi xbalik beraya....terasa gak dia xder....

hope dia baca blog aku nih....

i really miss u bro!!

kalu sms pun dia xkan cakap dia rindu aku...ape la bro ni..

walhal dlm hati tu rindu kat adik sorang2 nie kan....tul tak bro?

~tu jer la report utk hari raya aidilfitri tahun 2008 nih....

xbanyak sgt nak pose....

anak perlu perhatian lebih....kejap2 rengek...

last2 aku p beraya ptg tuh!!

4 comments:

Ayong said...

chantek pulak tgk kaler purple ni..tetiba rasa dahaga..heheheh cam air ribena la pulak..best!

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

ayong~

hahaha....leh la bagi tema family saya tu...keluarga ribena....
kan kan....

mrs hafiz said...

afiqah siap ada bj kurung tu..
tema ribena ..maria tema ni la last year, 1st time wt baby :)

honeysour said...

lawo baju akak tu..ekekekeke