17 October 2008

~Nak Tanya Pendapat Anda~

Kaworangggggggggg.........
nak tanya nih?
ok tak aku bertudung camnie....
huh! ayat skema yg amat....
lurus bendul ke aku nih?kui kui....
sapa2 pun leh jaawab...
xkira a korang silent reader ke, blogger ker..
tolong la korang....plissssssssss..
yang mana okey?

Yang nie ORyang macam nie......

aku kena makeover oleh Dla n Rozie semalam....

thanx to Dla sbb pinjamkan tudung tuh!!!

cepat2 pilih...

yg mana patut aku pakai.....

hubby aku bg green light dah....

dia cakap aku lawa....

kui kui....

nak mintak sponsor maa dr hubby....

11 comments:

JIVEBUMZ said...

irnie...
yg ke 2 tuh seswai tau!! nampak sopan n cute gituh.. pakai cam gini g opis ek.. mesti ramai terpikat nanti.. he

viruspadu said...

harus gambar bwh lg cunggggggggggggg

honeysour's blog said...

bawah tu ader stail sket....

pakai jgn tak pakai kak...

SaDi said...

yang nombor 2 tuu ada stail sikit... :)

Eya said...

nmpknye nk komen gaks lah..
leh ke?

erm..sume kate hak no2 lawo.
kite rase yg no 1 cun bangat.
siyes nih

nasazfrog... said...

dua2 pun ok,, tapi yang no.2 lagi kemas...ala mane2 pun ok la janji yang si pemakainya ayu banget.. :)

Jasfyra said...

2-2 pon ok...tp kalo nk senang no.1 tu je hehehe

cik miera said...

kalo ikot ana.. mmg yg 1st terbaik... hehehe.. akak beli la tudung tuh.. sng sket nk pakai.. kang kalo nk kuor.. mane nak siapkan anak ape bagai... kalo akak da xsmpt nk iron tudong.. sambar je tudung tu.. habis citer.. hehehehehe.. selamat bertudung baru ye kak.. update kat blog bebanyak... nnt ada masa ana komen...

Dyana said...

kak irnie, yana rs gmbr bwh tu lbh cun....

mrs hafiz said...

yg 2nd better kot..
yg first tu ok gak, tp utk jalan2 ke, santai...leh la..

Ibu_Hamzah said...

no 1 tu simple sgt.. sesuai ke tempat yg sempoi..

no 2 tu cam pakai ke majlis rasmi lawa sesangatnya..