24 July 2015

Salam Aidilfitri 1436H & Puasa Syawal 6 hari

Assalamualaikum..

Salam Aidilfitri..pejam celik pejam celik dah bertemu Jumaat semula..
ye la Jumaat lepas kita Sambut Aidilfitri..luper ler tu..
ada 2 khutbah kita jumaat tu..

rasa bahagia sangat dapat beraya kedua2 tempat..
hoi la.. tahun ni raya umah mertua dulu..
jimat cuti cik oi..
2hari jer..cukup.. (dalam hati nangis wooo!!)
jaga opis ai tahun ni...

xpe2...tahun depan ai cuti lelama..
dah tgk cuti tahun 2016?
gler kentang..amik 3 hari dapat semgu den raya..
wehooo..
Insya Allahhhhhhhhhhhhh..
kalau dipanjangkan umur untuk Ramadhan 1437H n Syawal 1437H..

memandangkan kedai makan pun baru2 nak bukak..
ai dah start puasa 6 Syawal..
puasa ai penuh u allzz tahun nie
Syukur. 
kengkawan opis pun suma berjemaah puasa 6 Syawal..
caloo..
mgu depan kita rayerrrr yer kengkawan..

gambar raya nan ado..
ai jer menantu yg ader..yg sorang mmg turn raya umah  mak dia..
yg sorang tu invisible skit..
redha ajerrr 
ai depan belakang..cuci pinggan bagai..
kisah ai allz..

salam...
 
dapat duit raya + Tudung +hamper Raya
(*tiada dlm gambar)
#syukur selalu
#TQ Bos2

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)