24 July 2015

Salam Aidilfitri 1436H & Puasa Syawal 6 hari

Assalamualaikum..

Salam Aidilfitri..pejam celik pejam celik dah bertemu Jumaat semula..
ye la Jumaat lepas kita Sambut Aidilfitri..luper ler tu..
ada 2 khutbah kita jumaat tu..

rasa bahagia sangat dapat beraya kedua2 tempat..
hoi la.. tahun ni raya umah mertua dulu..
jimat cuti cik oi..
2hari jer..cukup.. (dalam hati nangis wooo!!)
jaga opis ai tahun ni...

xpe2...tahun depan ai cuti lelama..
dah tgk cuti tahun 2016?
gler kentang..amik 3 hari dapat semgu den raya..
wehooo..
Insya Allahhhhhhhhhhhhh..
kalau dipanjangkan umur untuk Ramadhan 1437H n Syawal 1437H..

memandangkan kedai makan pun baru2 nak bukak..
ai dah start puasa 6 Syawal..
puasa ai penuh u allzz tahun nie
Syukur. 
kengkawan opis pun suma berjemaah puasa 6 Syawal..
caloo..
mgu depan kita rayerrrr yer kengkawan..

gambar raya nan ado..
ai jer menantu yg ader..yg sorang mmg turn raya umah  mak dia..
yg sorang tu invisible skit..
redha ajerrr 
ai depan belakang..cuci pinggan bagai..
kisah ai allz..

salam...
 
dapat duit raya + Tudung +hamper Raya
(*tiada dlm gambar)
#syukur selalu
#TQ Bos2

4 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة مكافحة حشرات said...




شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض


شركة مكافحة حشرات said...




شركة مكافحة حشرات براس تنورة
شركة مكافحة حشرات بسيهات
شركة مكافحة حشرات ببقيق
شركة مكافحة النمل الابيض براس تنورة
شركة مكافحة النمل الابيض بسيهات
شركة مكافحة النمل الابيض ببقيق
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة رش دفان بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة الحمام بالجبيل والقطيف

شركة مكافحة حشرات said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء
شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام