07 October 2008

~My Age Turn 27th~

walaupun entry nih dah basi...
aku gigih gak nak tulis.....hahaha...
umur 27 datang sekali jer dalam idup .....


thanx honeysour aka ana.....so sweet laaaa.....
"appy bufday
kak irnie aka ibuafiqah...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..."

dah tambah lagi satu usia akak yer...yang ke....(27th dik)

p/s : kak irnie...entry ni yana dah buat semalam...

set auto publish kul 12.00 tgh malam tadi...updated...

~ malangnya kak irnie tak sempat nk tgk entry yg saya post ni sebab dia dah cuti ari ni...uwwaaa...tak menjadi plak surprise saya ni...

~Sori dik.....akak dah cuti laaaa time nih....
anyway thanx buat entry utk akak nih!!


from my beloved bestfriend....yanie.....

awat la seksi bebenor gambo ni yanie.....

nie la kata2 beshfriend aku nih....terharu guweee......

walaupun aku tak belikan kad, tak bermakna aku lupakan ko

walaupun aku tak celebrate, tak bermakna aku sombong

walaupun aku tak hadiahkan something, tak bermakna aku berkira

deep inside my heart, u still the best friend i ever had!

thank u for being such a wonderfull charming friend!

kepada kengkawan, blogger yang wish bufday tu...

thanx so much....

~yang buat aku betul2 terharu di pagi jumaat 26th September 2008



from my beloved suami.....En. Azrul..(thanx abg)

n yg buat aku lg terharu....

My Big Bro....Ismadi sms me....(guwe 2 beradik jerrr)

Happy b'day sis....

aku balas sms tu....

ingat gak kat adik ek....

My Big Bro reply....

Abg baca blog aje skang...hahaha...Harrrusssss baca...
hampeh tul..(malu guwe)

aku xtau pun abg aku jd silent reader blog aku....

sorry bro....tie simpan sms ni lagi....hahaha...

I MISS U BRO..

w/pun xder celebrate ...xderr tiup2 lilin,potong2 kek....

tp aku tetap happy....

yg penting doa2 dari suma tu lebih beerti....

dan..........

ada suprise menanti kat kampung rupanya.....(satu kejutan!)

nanti aku sambung lagi ek!!!

2 comments:

mrs hafiz said...

yg penting org masih ingat kat kita kan :) happy turning 27 lady!

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

mrs hafiz~

thanx maria...
ya betul....
ada org ingat kat kita tu pun dh bersyukur sgt2....