09 October 2008

~Penangan Celcom Blue~



15 sen/min

1 sen/sms kpd teman 20
tempoh kredit sampai 2 tahun

dapat bonus n ganjaran percuma...

sapa tengok tv mesti tengok iklan Celcom Blue tu...

yang ada Maya Karin tuuuuu....
Fahrin pun ada sama
skrg kan Celcom tengah hangat promote Celcom Blue nie...

sebenarnya tujuan kami ke Celcom Bangi nih utk temankan ana
simcard dia ada problem...

tu haaaa kedainya....depan PKNS Bangi...

laaaaaaaa..rupanya kedai ni hanya boleh utk bayar bil n buat line celcom ajerrr...

kena g celcom centre gak kat sg chua, kajang tuh!!

kat luar kedai nih ada promotion Celcom Blue tuuu...

so kami pun menyinggah la kejap.....

Rozie tengah cari no cantekkkk gtu......harga dia RM3 je satu simcard tuuu........

ana tengah cari no yg cantekkkkkkkk...


yessssss...confirm ana beli Celcom Blue nie.....

kesian gak....

simcard dia problem....

so dia beli la 2....satu lg untuk tunang tersayangnya....

no pun cantik dia pilih tuuuu...

senang nak call tunang dia kan....aper2 emergency nnti..


aku menyibuk jer kat situuuu.....kui kui kui....

sampai bro celcom tu tegur aku sbb asyik sgt amik gambo...

nak jadi Duta Celcom cam Maya Karin kerr......

huh!!!kalu Celcom offer aku terima jerrrr.....

hahaha..gilos aper...xder keje aku buat camtu....

gelak besau ana dapat simcard baru....kui kui kui....

yg confirm ana n rozie amik simcard tuuuu....

aku cukup2 la pakai satu jer simcard yang ada...hahaha

lps beli lunch....

kami balik la opiss......

*ada yg nak lantik aku jadi Duta Celcom kerrrr???

~daaaaaaaaaaa

9 comments:

honeysour said...

aiyark....gelak besaunyer yana..kahkahkahkah..buruksnyer...

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

relax lerrr..kui kui kui

nasazfrog... said...

ALORRR TAK TAU LAGI PASAL CELCOM NEH,,,, WALAUPUN KTE GUNA CELCOM... :)

SaDi said...

hmmm... kat rumah sadi... line celcom tak clear... :(

Cik Puan Mimi said...

hai ibu afiqah, selamat hari raya.. wah seba pepel ek.. sama le tema kita tahun ni..

oo ramai dah tukar celcom ek.. kita?? still setia dengan hotlink, dah 8 tahun pakai, tak pernah tukar.. :)

Ayong said...

alamak..kita geng maxis lah..hahahahahaa

AzurA said...

uihkz..jadi duta celcom buleh kaya woo

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

nasazfrog~
Celcom Blue tu kita kena beli simcard baru...xleh convert dari yg sedia ada ke celcom blue..

sadi~
ada tmpt2 celcom ni bagus...

azura~
bulan jatuh ke riba irnie la kalu dpt offer celcom tuh!!hahaha

Ubi Keledek said...

boleh jek convert... nk tau jengok blog aku http://www.johnytim.blogspot.com