18 September 2008

~Sepakat Membawa Berkat~

Semalam CC aku beli hiasan utk sambutan Hari Raya Aidilfitri..
Semalam dah tukar skit2 wajah opis aku........
dari sambutan kemerdekaan ke sambutan syawal yg bakal menjelma....
best la suasana cam raya nk hampir dekat dah....

ramai2 buat ketupat......
ramai2 gantung lampu...
ramai2 gantung hiasan

uish2.....besh2 kak ani (tudung pink) yg terror buat ketupat tuh...
org jo
hor beb! kena tau buat nih..... kak asmah(Berbaju biru) ni pun terror buat ketupat...
seronok ramai2 buat ketupat semalam....

happening glerrr..
suasana kekeluargaan tu mcm besh jerrr...



Yg lelaki plak sibuk gantung lampu lip lap.....


hari nie sambung lagi buat....



Cik Rozie yg xpenah jemu blaja cara membuat ketupat dengan jamali....
chaiyok2



akuuuuuuu...................
tadaaaaaaaaaa....
sampai situ jer pandai.....
lepas tu hampehhhhh....

aku pandai makan jerrrr....
hahhaa.....

nnti aku update lg ek....

~daaaa~

9 comments:

honeysour said...

uwaa....yana takder ponnn...

honeysour said...

ruginya mc...

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

Honeysour~

sakitkan...
duk umah diam2...
rehat cukup2...

mrs hafiz said...

ohh opis dia sudah deco!!
maria punye lom lg, x sempat.. esok pun ada kerja lain.. tak lekat kat ofc.. hmm camne ni..nx week kot deco.. kene bagi2 kerja ni..

SaDi said...

waahhh...meriahnya gotong royong... :D

etomyam said...

wooit, ni opis hour ke time rehat ni? kang cakap kat Tan Sri Sidek kang....he he he

nasazfrog... said...

wah dok sibuk menghias office yer tuk raya neh... bagus2 kerjasama itu kan leh eratkan lagi silaturrahim.. :)
:: baby comelnyer...

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

mgu nih opismate dah start balik kampung..
so gotong royong ler buat cepat2...
supaya xder la tertangguh decorate kan...
bos2 pun xhalang kitorg buat suma nih okey..

Ibu_Hamzah said...

wahh aku pon terer bab2 buat ketupat nih.. tp tehegeh2 sket la hihih.. buat guna riben je, xdek makna guna daun kelapa.. bukannya pandai masak pon hihi..