12 September 2008

~Kad Raya~

bulan nie suma berkisar raya.....hik2
hmmmm.....
pasal kad raya nie....
pasai apa aku blum dapat kad raya lagi nie...
(dah aku x antar xder la org nk balas kan)
hik2 padan muka...
aku ingat masa sekolah rendah dlu....
huhu sapa dpt kad ray paling byk tu....
paling glamer la kat sekolah kan....
ala bukan susah pun...
masa tu kad raya cinonet tu br 25sen rasa nya...
tu pun mama aku sponsor bg duit beli kad raya...
lepas tu aku pass kat ayu,ayu balas kad aku,aku pass kat farah, farah balas..
last jd la banyak...
lepas tu hujung kad mesti tulis camni...
"PECAH KACA PECAH GELAS,LEPAS BACA HARAP BALAS"

ataupun

"PECAH KACA PECAH TONG LEPAS BACA HARAP GANTUNG"

kdg2 ayat kat envelope tu pun klakar

"terima kasih mr posmen"

"terbang mencari"

"too long car see par der"

korang dah dapat kad raya kerrr?
aku tentunye jeles pada korang nihhhh.....

walaupun sms dah tentunya ada kan time2 dkt nak raya esok nk wish raya....

tp hakikatnya kad raya masih lagi valid tau....

sekurang2 nya dia dapat menyampaikan isi hati seseorg tu sempena hari raya nie...

at least sepanjang 11 bulan kita buat salah nie terhapus bila kita minta maaf pd seseorg tu...

ada yg terasa kerrr....hik2

aku masih lagi tgu kad spesel nih....hik2...sapo lg dari hubby aku ler....

5 comments:

Ibu_Hamzah said...

wah jelesnya.. kalu aku bagi kt hubby aku.. nnti mesti dia ckp "watpe bazir2 duit ni, banjer abg mkn lagi bagus!" hahah sabo je la..

'terbang mencari'.. hahha yg tu aku mmg xtahan gelak.. slalu mesti ada anak panah siap pusing2 gitew huhu..

honeysour said...

tol 3x...ahaks...dulu yana selalu tulis : ke punk ku one..
hahahah..klako tol lla..

AzurA said...

sorrylah kite dah tag awak ler... tapi lok jugak ler sebab kite mmg nak tahu...

mrs hafiz said...

kad raya? lom dpt lagi, tp suka dapat kad raya.. lagi bermakna..heheh

:. iBuAfiQah .: said...

ibu_hamzah~ hik2 betul la...
cam biasa buat dulu2 nie
yerrr..

honeysour ~ mmg klakor....

azura ~ irnie kena tag..rogerrr

mrs hafiz ~ irnie tgh tgu hubby
kasi...hik2