15 September 2008

~Kena Tag~

aku dapat tugasan baru ler....kali nie dari Azura pula...

ok kak zura irnie jawab tag akak nie sejujurnya....

7 random facts/habits about me :

~ suka sangat2 tengok citer Korea....
esspecially winter sonata...ulang 2 3 kali pun xper...sedih wooo

~ a good listener...
kalu ada org sedih suka nk selami hati org tu....

~ seorang yg mudah tersentuh hati...
cepat sgt ngalir airmata kalu tgk perkara2 sedih.

~ seorang yg suka budak2....
sebab dilahirkan hanya punya seorang abang jerrr....
adik n kakak xder...means anak bongsu ler :p

~ suka jenjalan....
dapat berjalan2 suka sangat....xpenah rasa penat pun!!!
paling jauh penah g China n Indonesia....paling dekat dlm malaysia jer la....
skrg dah menurun kat anak aku plak....hik2...
kemana tumpahnya kuah kalu takkk ke................

~ Seorang yg happy go lucky....
kalu diam tu means aku ada problem lerrr tu..
bukan diam tanda setuju lak yerrrr...hik2

~seorang yg manja.....
memandangkan aku anak bongsu lebih kurang la...
aku manja sesangat dengan emak aku tu....
ape2 masalah pun dia ler pusat rujukan aku....

ok.....aku dah siapkan tugasan aku...

7 orang yg akan meneruskan tugasan nie ialah....aku nak kenal korang jugak tau..

1/ honeysour
2/mrs hafiz
3/pu3anna
4/yanie
5/ayong
6/jasfyra
7/sadi

11 comments:

AzurA said...

terimakaseh... hokeyla tuh...akak nye sebab amik dari fotopages sebab dah kena dulu.. main copy paste jerler... he he he

Jasfyra said...

alamak..saya pun kena tag ye?heheheh..ok nanti saya buat ek..tq sbb tag saya..cewah cam suka lak kena tag kan..kekekeee

honeysour said...

huuuhuhu..kak eni dah pandai dah tag mengetag ni..hihihi...

mrs hafiz said...

wah, ini ke tagnye, ramai yg tag benda ni..maria tak wat lg.. nanti kita wat eh, tgu free time sket nak mengarang :) hikhik..
tq anyway

:. iBuAfiQah .: said...

azura~
haha... tp mmg cantik pun akak buat tu..

jasfyra~
sama2...saja irnie nk bg exercise jari jemari tu...hahaha

honeysour~
pandai ler skit2...ekekeke

mrs hafiz~
bila free buat lerrr...no hal punya..

SaDi said...

hoooraaayyyyy... TAG ini dah sadi jawab minggu lepas.... YEEAAAAAAAHHH... tak payah jawab lagi.... huahuahuahuahuahau... :p

:. iBuAfiQah .: said...

sadi~jap g irnie nk terjah baca ek!!
hahaha

Ayong said...

hohoho nanti kita jawab ye...

:. iBuAfiQah .: said...

kak Yong~
ok no hal la...

Yanie said...

wah..tag tu pebender weih....hakhak...almaklumla..baru nk jinak2 berblog nih..means aku kene jawab n pastu pass kt org len la eh...mcm berantai tuh eh

:. iBuAfiQah .: said...

yanie~

ok2 nnti aku ajar