23 September 2008

~Dah Pandai Meniarap~

setelah percubaan berkali2 sejak2 nih...
akhirnya afiqah dah pandai meniarap......
saja aku nak tulis kat blog aku nih pencapaian afiqah setakat nih
biar la ape org nak kata....
ni blog ibu dia kannnnn....

hmmm....bagus afiqah..
cepat2 la boleh berjalan yer afiqah..
ibu doakan yer....ibu, afiqah dah pandai meniarap tau...
seksi tau anak aku tuh!!!
pakai 'baju sangkut' jer....

7 comments:

Jasfyra said...

horayy..afiqah dah pandai meniarap..ibu dia kena monitor lebih sket ni tau.takut dia tersembam ke terhantuk ke..

best tgk anak2 membesar depan mata kan..rasa kejap je

ala, ni kan blog ibu afiqah..xsalah nya nak bubuh psl perkembangan anak2.nanti bila dia dah besar leh tunjuk kt dia..mesti dia senyum sendiri tgk telatah masa kecik..hehe

mrs hafiz said...

mesti kelaka tgk percobaan dia tu..
enjoy tgk anak membesar ni irni, nanti dia dah besar mesti kita teringat2..

Ahadi & Idayu said...

Bestnye..seronok tgk perkembangan anakkan..?amjad baru pandai senyum2..baru pandai nak balas orang agah.

seksinye afiqah..:)nampak belakang lagi..hehe.

SaDi said...

comelnyee pipi dia... mmuaaahhh...

Ibu_Hamzah said...

kt blog ni ler kita leh kongsi perkembangan anak memasing... ni kan persatuan ibu2 comey hihi..

tiap kali tgk anak mu.. tiapkali jugak ku rasa nak gigit lengannya.. heheh..

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

jasfyra~
mmg kejap jer masa..
anak makin membeso dah..

mrs hafiz~
mmg klakar maria...
kadg2 tersepit tgn jer nangis

ahadi&idayu~
mmg seksi pun..hahaha

sadi~
pipi dia mmmbam sgt2..

ibu_hamzah~
hahaha sampai nak gigit tu!!

shabaneeny said...

comey nye... ish.. tak sabar nak tunggu my baby meniarap rasanya...