04 September 2008

~Puasa Hari ke 3

sori ler kenkawan...

dah nak masuk 4 hari dah posa nie...huhuhu
aku br leh update...
cter pasal puasa....
setakat nie alhamdulillah...sihat jer..(w/pun lembik gak la lutut)
korank nak tau tak sapa yg paling seronok time berbuka posa nie??????!!
(sila angkat tgn yer.....okeyyyyyyyy..bagus murid2 suma)
org yg paling seronok time berbuka nie
tadddddaaa.....

awek's aku lerr si Afiqah....
nampak gambo nie cam kurus sgt dah aku yerrrr
(tulang dah nmpak tu.....kurus ke mak nyah???)br nk masuk 4 hari posa nie....
kalu lg 26 hari aku dh jd kurus kering kotttt(mcm ler posa penuh tahun nie!!!)
huhu...aku buka posa pun smbil pegang dia...
adoiyai....dia xnak tido...dah 3 hari aku tgk....camtu ler...
walu penat skalipun mesti dia bangun nk duk kat kerusi
smbil tgk2 org makan...
kdg2 kesian aku tgk dia telan air liur jerrrr..
aku bg dia rasa kurma jer...
(masa lahir ari tu belah mulut dia guna kurma)

tu sibuk awek's nak main plastik meja....

"grrrrr ibu babak vontot nnti"

meja tu marmar cik....sakit kalu tepuk2 meja tu
so layan kan ajerrrrrr...kang nangis plak..

susah ibu nk buka posa nnti....

daaaaaa..











3 comments:

chik Star said...

afiqah pon nk berbuke gk tuh.
hihi.
gebunyeeee dye geram nyeee!

AzurA said...

wah sebuk gak nak bebuka nampak.. die dah buleh duduk tak??? kalo aidan tu kite letak je dalam kerusi baby tuh pastuh bagi 2 mangkuk plastik dan 2 sudi plastik pastuh..pecahkan biskut tiger.. senang ... kite nak berbuka pun aman....

:. iBuAfiQah .: said...

~kak Zura:
afiqah blum leh duduk lagi
br 4 bulan jerrr..
tp memang ler mcm tu gaya nyerr
sampai ler nie still nk tgu time berbuka...hik2