14 August 2009

::suka sangat duk tengah2 ::

tengok la anak dara niey..
aku rasa la nie la tempat favorite dia la...
dah puas aku suh duduk n pakaikan tali keledar...
kejap je...
lepas tuh...hancusssssssss..
suka duk berpaut kat kerusi tuh..
dapat rasa air cond skali..

nie muka seriusnya..
hahaha..
nie time nak balik umah my mil la mgu lepas..
kan aku cter ada kenduri...
sori la aku x amik gambo pun..
gler ko...
semput sbb preggy lagi....
semput berkejaran afiqah..
kemana ayahnya?
kalu korang nak tahu...
lepas antar aku...
dia bantai balik Putrajaya tido kat umah...
mana la aku xsemput oiiiiiiii....

6 comments:

Mdm Lulu said...

amboi..dok tongah2..alisya pulak suka dok bawah sit..sebelah driver kat ada box,bawah tu kosong n luas..suka bonar die dok bawah tuh...agaknye mereka ni selesa kan..

lily azliyana @ mama zara said...

mmg susah nk bagi anak duduk diam dlm keta. klu boleh die nak duduk kat riba driver lagi..huhuhu

Amna Faqiha said...

budak2 memang suke dok tengah2..afiqah kena dok belakang tauu nanti nak jaga 'adik' n jd contoh kakak yg baikk hehehe

Cik Zura said...

MEMANG susah kan nak train anak-anak pakai tali pinggang keledar, sama lah ngan aidan ngan feesa.. pening kepala papa n mama...

:iBuAfiQah: said...

mdm Lulu,
agaknya kot budak2 niey..

lily,
diorg nak tlg drive skali la tuh...hehehe

amna,
ayah dia nak buat afiqah jadi co-pilot lepas niey..

iza,
mmg susah la kak..geram jerr

mar!ahaf!z said...

awak leklok "berkejaran" tu ye.. awal2 ni.. kene amik extra precaution.. hehe..