18 August 2009

::aKu KeNa pKIR NieY::

pic tlg kerut kening sama2

address blog niey aku kena tukar la tahun depan...
tu la masa bina blog niey xpkir ape akan jadi kedepan...
alih2 sekrang aku kena pkir...
What If?
la..
kan ke blog nie namanya ibuafiqah..
kalu tahun depan keluarnya afifah ker,Areef ker
u know what i mean's kan....
so....
aku kena change la....
mana leh beza2kan anak....
kang kecik ati budak tu kan...
tengah nak pkir niey...
tgu la 01.01.2010 or 20.10.2010 kerrr..
i lauching blog baru i kannn...
muhahaha..
rindu kat blog niey nanti
ape pendapat korang?bagi idea skit...

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hee..biasela. mase buat blog dl, semngat nak letak name anak mklumla 1st time jadik mak kan..

dulu pernah terpk gak satu anak satu blog tp lecehla nk handle byk2 blog kan. last2 pk sbb dh terletak name blog 'zara n family' so kire nasibla kan.klu anak ramai pon kire name kak longla jadik nama blog..hehe

mcm irnie nie, nmpaknye kena create satu blog barula kot. tp letakla blog lame ni kat sidebar biar sng nak melawat n mebaca cerita2 lame..=p

DYLA said...

irnie tukar je nama irnie. heheh.. btul, mmg kene tukar, nanti (areef) kecik ati. huhu.

alau tukar bgtau tau!

:iBuAfiQah: said...

lily,
okey lily...
irnie amik kira pandangan tu..

dyla,
kena tukar..
tp nak bina blog baru tu...
amik masa skit
ok nanti irnie roger dyla..