06 August 2009

::Cuti Afiqah Di Kuantan ::


cter nie basi tau...xpe la..
story aku kat kuantan..
nie la laman depan umah family aku kat kuantan..
ayah aku tengah tambun depan umah niey dgn tanah...
umah kampung sajor tau..
tu nampak lori dah sampai bawa tanah...
ptg tuh jugak mesti ratakan tanah tu...
dan pekerja2 nya ialah....
....
....
...
tarrraaaaaaaa...
afiqah main tanah sebenarnya...
aku xsempat nak snap dia bleh berenang kuak dada
kat pasir tuh...
sabo jer la anak aku niey........
yessssssss....dengan berpeluh2.
comot,kotor..
tu tgk dengan lengan kotor,bontot dah kotor....
jatuh bangun main pasir..
tu ada hati nak tolong aku tanam bunga...
xyah la afiqah...
lg tension ibu niey ada..
tu jer cuti aku...
duk umah sajor...
manja dgn papa n mama aku...
wishlist aku n sambutan anniversary pun xder...
keciwa skit la tahun niey..
xpe..
tengok birthday aku plak nnti...
xtau dapat aperr..hehehe
yessss,
dah siap landing baik punya kat tanah...
kesabaran ibu mu teruji time niey..
lepas tuh aku terus amik dia mandi..
abis cterrrr.....
mengamuk xhingat xdapat main pasir lagi..

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

amboi..bukan main lagi melasak afiqah kat kg yek..mesti seronok skali skala balik kg kan..hehe

mar!ahaf!z said...

sekali skala dpt kebebasan mutlak.. hehehheheh

ibu kasi chance la ek..