19 August 2009

::hujung minggu bersama tersayang ::

entry yg basi
xper la kan...
gini la keadaannya bila hujung mgu..
abaikan keadaan rak dia yg penuh dgn mainan..
kejap jer susun cantik2
kang datang afiqah dia sepah2kan semula...
adoi la ibu mu leh jadi hijau camnie

budak selamba niey..
dia akan capai ape jer mainan yg dia suka..
lepas tu dicampak2 nya..
wooo...
jangan kata aku malas nak kemas ek..
dia tdo jap g aku kemas la...
aku pun xsuka sepah2 gtu...
time ni ayahnya g Serdang
g masuk tournament pancing..
kat UPM tu rasanya..

tu jer hujung mgu kami...

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah3x..banyaknye menan afiqah. nmpak macam tak muat pon nak letak dlm rak tu semua..hihi..

:iBuAfiQah: said...

lily,
memang xmuat dah...
tu dah letak kat kerusi kecik tuh dah...setiap kali g 7 eleven,even kedai runcit pun nak mainan..huhuhu...
boleh buat car boot sales kan?hehehe

Anonymous said...

Da kann ich nur zustimmen..

chik star said...

KAK COMEL LA RAK TU.
:)