17 November 2008

~Mama aku Datang~

"Mama mungkin datang Putrajaya hari nie....
tengokla papa camnerr...
camtu la pagi semalam..mama aku call aku..
aku dah senyum2 dah...
hik2...
kat entry lepas aku ada cterrr
aku rindukan papa n mama aku...
mama otw nie....
argh........
gelabah aku...
aku kan duk Kajang sepanjang Afiqah demam niey....
mana nak kemas brg....
dengan afiqah masih tido....(lalok makan ubat!)
arggh....sungguh tension maaaa........
last2 papa n mama aku smpi dulu kat Putrajaya..
lg dashyat leh smpi depan blok aku....
kira hebat papa aku.......
walhal nie 1st time dia datang slps aku pindah nie......
papa aku mmg expert la......
sekarang mama aku ada kat umah jaga afiqah....
seronok2...
rindu kat mama n papa aku dah berbalas....
maaf xder gambo.....
aku nak spent masa betul2 dgn mama aku.....
hik2...
biar afiqah bermanja dgn opah dia.....
opah dia la yg menjaganya dari mula dia lahir hingga abis tempoh berpantang ku........
okey...
~daaaaaaaa

2 comments:

Ayong said...

happy afiqah dapat jumpa opah n atuknya kan...

AzurA said...

uihkz sonok kalu oang tua datang kat umah kan??? he he he.. irnie.. akak ada bukak site baru..nanti rajin2 lah singgah