11 November 2008

~Bengong~

aku tau ko banyak keje...
orang lain pun banyak keje gak...
tp xder la sampai marah2 orang...
hormat sikit la orang lain...
ko ada masalah aku pun ada masalah.....
tp profesional la skit!!!
sama2 makan gaji gak....

patutla....(Oooo baru skrg aku paham knp org slalu ckp pasal ko)
sekarang aku plak kena zasss dengan ko
hampeh tul.....

BENGANG BENGANG BENGANG

ilang mood aku petang2 ni weh....


13 comments:

honeysour's blog said...

ahaks...

yana tau sape.....

hahahahhahaha...

yana pon kene tadi...

huh!!!!

cik miera said...

akak... sapekan yg akak maksudkan? kasik taw laaaa

honeysour's blog said...

semua la dah kena penangan dia...

baru nak pk positip jer pasal dia...

buat hal lagi..

huh!!!!..

tekanan betul....!!!

honeysour's blog said...

ana aka cik miera :

ooiii na...,

macam ko tak tau weyyy...

sikit2 sudah....

honeysour's blog said...

rozi pun dah kene...

hua hua hua....

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

ana~

sapa lagi kan....
rasanya suma dah kena zass
dgn dia nih!

rasanya awak tahu...

anna pun kena tadi....

cik miera said...

laaaaaaaaaaaaaaaaa... sape? mula urop ape? laki ke pompwan?

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

p kat chatbox awak ana aka miera...
akak ada tulis...
yg pasti mesti la women...

cik miera said...

hihihi.. meh story mory kak...

Yatie said...

erksss .. sabar ye .. biasalah kat opis mesti ada sorang dua yg problem .. takpe, kalau dah lepaskan dlm blog mesti lepas tuh ok balik .. senyum sikit :)

SaDi said...

uuiiissshhhhh.... marahnyeeeee.... sabar yek.... :)

:. iBuAfiQah a.k.a Irnie .: said...

kak yatie~
irnie ok dah....

sadi~
semalam mmg hari yg sungguh bengang buat irnie....

JIVEBUMZ said...

SABAR YER IRNIE..
BESA LA KEJE MAKAN GAJI NIE ADA JA YG TUNJUK TERROR.. SABAR2 YA LALING..