09 February 2011

kakak Loves Dad;Adik Loves Mum

waktu nie br sampai ke opis..
nak ngantar ke school kat bawah opis ni jerr..

Senang kalau ada anak 2..
sorang anak ayah..sorang anak ibu..
sbb apa aku cakap camtu..
sbb,
ayat pertama yg kuar dari mulut fiqah adalah ayah
ayah ok,..bukan ibu..

bila turn huzaifah lak..
ayat pertama yg kuar adalah ibu..
ibu yer..ibu ajer...

so,memasing amik sorang anak..
haha...
tp aku sayang suma...

kekadang kakak jer yg jeles aku lebihkan huzaifah...
kasih sayang sama rata aku bagi..
gurau sama..kena marah pun sama..


6 comments:

Honeysour said...

sangat comel!!..

Dani pun love mom, sebab perkataan pertama dia adalah mama..hikhik.. say sori to papa..

nanti kita pakaikan baju ni same2 lagi kak..:)

chik star said...

alolo..
comelnye tuh. bju sama.
dua beradik xboleh gadoh taw.
:D

shikin said...

suka aku tgk dedua pakai baju sama..harith pon anak mak jgk..tak blh aku tak de..ngn ayah pon jeles ok..

lovely said...

SAMA LAH MACAM ANAK SAYA.. YG ABG.. MANJE NGAN AYAH.. NAK TIDUR MESTI CARI AYAH.. YG ADIK MESTI CARI MAMA DIA.. NASIB 2 ANAK. KALAU 3 TAK TAU CAM NER...

littlehumblelynn said...

comel sgt bila anak2 pakai baju sama kan..hehehe..macam kita..kak ain anak papa dia..si auni memerap kita..

aDieyZa said...

comelnya pakai baju sama.. so cute!!