17 February 2011

BuLi n KeNa BuLi

Salam U Allz...

 2hari ni aku membz Kursus..
So,aku cam lipas Kudung skit..
Sampai Opis,antar Anak g School
Bagi Diorang Makan suma...
Zasss..g KurSus..

So,
harus lah aku kurus camnie kan..
kejar Sana kejar sini..
jawabnya
HARUSSSSSSSS!
 nie Aksi2 biasa Yang akan berlaku dalam Umah aku...
setiap hari camtu
So,
mula2 adik yang kena buli
Lepas tuh si adik akan buat serangan balas
buli kakak balik...
Nasib la kakak sapa suh buli adik..
haha

that why,
lantunan suara aku kat umah high pitch
EveryDAy..
Nasib la jiranku..
Aneee
terima la seadanya jiran mu ini.hehee
kes2 macam nie la...adoiiiii..
bikin fenin la~dialog P Ramlee
p/s:Lily mama zara bersedia la keadaan camni nnti tau..hehe


4 comments:

.:mama dhia:. said...

wah..si adik dah pandai wat serangan balas.. tak la asik jd mangsa buli jer kan??silap2 kakanyer pulak jd mangsa buli...hehehe..

join contest simple jom..

http://sayangdhia.blogspot.com/2011/02/1st-contest-si-manja-mandi.html

lily azliyana @ mama zara said...

hehehe..yela kan..nnti anak dah 2 mesti suara makin nyaring dok menjerit sana sini..=p. tp skang ni lom terpikir lagi pasal kakak buli adik ke, or adik buli kakak..tapi dok sibuk pikir cmnerlah penerimaan kakak kat adek die nnti..risau sbb skang ni klu nmpak mama pegang bby lain mmg die jeles..harap ngan adek tk jeles mcm tulah..huhu

littlehumblelynn said...

irnie


samaler kita...suara high volume punya kalo marahkan kak ain..

ibuafiqahhuzaifah said...

mama dhia:
camtu la slalunya..

lily:
mula2 nie kena banyak libatkan kakak dalam suma perkara bila ada baby besok..so,cam org penting la..jgn ketepikan dia..nnti dia merajuk hati...

lyn,
cuma xleh masuk AF9 jer kita nie..hehe