20 March 2012

Almost 2 n 4 Years Old!


Sedar x Sedar
Huzaifah a.k.a adik bakal 2 tahun 04.04.2012 ni..
Belum Prepare ape2 lagi..
cuma perancangannya nak beli goodies2 utk taska kat Semenyih la kot..
situ pun ada kedai borong..
macam2 ada.

Last year sambutan kurang meriah sbb Huzaifah kena warded @Hospital KPMC Kajang..
Discharge on the dot 4 April tuh..
sedih sangat2...
kisahnya ada disini,sini,dan sini..sini lagi,lagi disini,finally sini....
Hampir setahun berlalu peristiwa itu..
Dan akan diingat sepanjang hidup ai...

Afiqah a.k.a kakak

bakal 4 tahun pada 05.05.2012 ni..
Beza sebulan jer birthday diorang..
Tapi persiapan nan ado lagi...
baju belum cari..
semua pun belum la...
hish..

notakaki: sapa2 ada  member blog yg jual baju cantik utk majlis potong kek nnti
suggestkan kat ai ye..
tq..

2 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..plan nk buat double bash yek..mesti meriah..=)..by the way, nak belikan dress fiqah mcm mane? klu suke dress girly2, leh surf kat fb 'allyssa amanda'..dress kat situ cantek2 sangatttt + harga pon ok..dh beli 2 helai dah utk zara dpd seller tuh..=p

littlehumblelynn said...

Wah,ctk betul tarikh lahir anak2 irnie.
Baru pas blk sogo beli dress sorang sepasang,murah2 tgh sales nih.