12 March 2012

'SeeFooD'-Janji Yang Ditunaikan...

Disebabkan Dah berjanji...
So, haruslah ditunaikan...
ai xmo janji2 dgn anak tp xtunaikan..
nanti dia ingat sampai dia beso..
ibunya sorang Mungkir Janji...
haruslah ai xmo..

camana storinya?
susah nak faham pd mulanya..
banyak tertanya2 kat diri sendiri..huhu
maybe agak berat utk anak2 ai faham kot..
sebab dipertengahan stori diorang dah mula boring..
dan mula buat hal...

tapi kalau nak sokong filem made in Malaysia..
xsalah!

ape pun ok la dpt spent masa dgn yang tersayang dihujung minggu
ok what?
ramai sungguh orang kat alamanda sabtu tu..
essp budak2 sekolah+mak bapak..
School Holiday kan!

notakaki:cuti hujung minggu+cuti sekolah kemana anda suma?stori la yep!


4 comments:

AnaLyana said...

dok umah tunggu adik baby kuar..hikhik..

aimi ibrahim said...

nape kak, tak sedap ke citer seafood ni?

dakcik said...

bru igt nk ajk sofea tgk nti..tp bace review akak tkut boring plak nti si Sofea tue..;=)

ibuafiqahhuzaifah said...

ana:
moga cepat bersalin..

aimi:
hai...nnti akak add awak ye..
anak2 akak boring..xtau la kalau awak tgk ok..hehe

Dakcik:
fiqah n Zaifah boring..xtau la kalau Sofea ok je layan seeFood..
cuba la bawak..