07 March 2012

So Suwetttttt moment ini!!!!!!!!!


 pimpin tangan adik sambil jalan..
Dah lama ai impikan moment2 ini...
bila si kakak berpimpin tangan dgn adik..
nampak la caringnya si akak dgn adiknya.

sampaikan kat keta pun still si adik pegang tangan akak dia..
kalau sebelum ni bila ai cakap
'akak pegang tangan adik tu'
si adik cepat2 reject!..
hish adik2..


5 comments:

lovely said...

mmg sweet...
faiz dah tak nak pegang tangan adik dia..
sekarang ni budak b'dua tu..asyik b'gaduh jer.. kdg2 mama dia yg fining.

Lily@MamaZaraZareef said...

mmg sweet..=)..gmbar kat header tu pon sweet jugak..suke tgk..=)

NOR said...

hehehe...dulu dgn nopal....klu nopal n nadhim mcmane la agknye ek...nk ke pegang2 nie...kih3x...

ibuafiqahhuzaifah said...

lovely;

ida,ada masa ok..
ada masa gaduh gak..
hehe

lily:
hehe..TQ..
header buat sendirik je..

nor:
lelaki sama lelaki xtau la tu...
hehe..

AnaLyana said...

hikhik.. mmg suwittttt. comel jek... ana pun terimpikan moment macam ni...