15 March 2012

JJCM:Mee Hailam,Warung Pak Man@Dengkil


Sebenarnya JJCL(Jalan2 cari Lunch)
ha!lebih tepat rasanya..
Ada satu hari tu,ai n opismate yg lain suma blur nak makan ape..
so CC suggest makan mee Hailam kat Dengkil..
ingatkan main2..
rupanya betul..
so,ramai2 la g sana...
ai,Dayan,Kila,Ana,En Farihan n CC...


 nie Ai pny kueh Tiaw Hailam superb sedap..
sampai licin pinggan......
masak ala2 chinese style...
mee Hailam pun sedap!tapi bukan ai yg makan...hehe

Kat Mana tempat ni?
kalau korang masuk Dengkil dari Cavenzi tu..
Traffic light ke-2 sebelah kiri tu kedai tayar..
depan skit belah kanan ada deretan kedai2 makan..
kat situ la..
ada orang jual bantal kekabu..
senang je nak cari!
kedai ni sentiasa ramai orang..

kalu pagi plak ada kedai nasi lemak Joe berdekatan dgn warung pak Man ni..
Superb sedap sambalnya..
sebab CC ai dah penah order buat makan pagi kat opis..
patut la kedainya ramai orang jgk katanya..

so,
yg duk berdekatan Putrajaya/Dengkil nak makan kat sini harusla datang awal..
tu aje nak cakap..
5/5 star ai bagi sbb byk khazanah laut dalam Mee Hailam tuh..

notakaki:eh!rasa nak makan lagi la kat sini..jom kengkawan..hehe




3 comments:

AnaLyana said...

jom jom jom.. hehehe

aimi ibrahim said...

tengok kuah dier cam pekat sedap jer... terliur aih..ekekke

ibuafiqahhuzaifah said...

ana:
jom2..belum bersalin lagi tuh!

aimi:memang sedap mee hailam ni..abisss licin akak makan..hehe