01 December 2010

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY


Mamalyna aka ejan kawan aku  nie masa kat JPPH lagi ada buat giveaway..
klik sini utk tahu lebih lanjut ttg giveaway nie..
tengah merajin kan diri nie aku saja nak join..
 sapa2 yang tak tahu lagi mamalyna's Frozen nie apa kan?
Meh aku cter skit...

Mamalyna nie ada buat homemade Crabstick Popia..
20 pieces bersamaan MYR 3.50 
urusan atas RM saje yg dia terima...
:- if ada rupiah ker Pound sterling ker g money changer dulu la tukar ek!

free delivery kat Putrajaya nie...(dari Presint 1 -Presint 20 dia leh antar)

Delivery ke Semenanjung Malaysia
Guna Pos Laju
Charge Penghantaran -RM 6 bagi 500g Pertama

so,yang tinggal berdekatan Putrajaya cam kat Sri Kembangan, Bangi or Kajang korang set pick up point korang...cth: Stesen Bas Jalan Reko, JJ Equine ker...tempat yg senang nak jupe la easy cter..

kalau korang ada pertanyaan
tepon  or sms la Ejan aka Mamalyna nie..(faks xlayan ek!)
kat no nie:
017-6293472
YM:ejan8113
Email:
ejan8113@yahoo.co.uk
Anda berminat?
dapatkan Mamalyna's Crabsticks Popia sekarang juga...

2 comments:

::Mamalyna:: said...

watie, hebat2 ko...ni kira terus pomot popia aku yer..heheh...
kalo ada rezeki ko, terus aku kasik kat azrul jer, jimat kos pos...

tq join n good luck:D

ibuafiqahhuzaifah said...

mamalyna:

semalam aku boring gler walau ada jer keje atas meja aku niey..
aku xtau nak tulis ape weh...
ada rezeki ada la ejan kan..