12 December 2010

birthday yg terlalu in advance




korang jamu mata dulu dgn pic tu yeee...
owh! nie bukan la bday party ye kengkawan...
no no no...
kisahnya camni...
dalam mgu lps la aku g farmasi nk beli cool fever utk stok kat umah
sebelah farmasi guardian tu ada kedai roti n kek..
aku pun singgah la sbb nak beli roti utk bekalan ke opis esoknya..

si kakak ni dah nampak kek mula la tarik kain aku...
"ibu, bday to u fiqah la"..
so korang paham tak maksud fiqah tu?
means that, dia nak kek la...
wpun bday dia amatla jauh lagii
tau kan bday fiqah bila?
ha!
05.05.2011
lama lg hokey...
lagipun birthday adik dia dulu
bila?
04.04.2011
so aku belikan dia Mousse cake (bukan mouse tikus or tetikus tu yer)
dan dia nak jgk topi bufday tuh...
ikutkan ajer la..malas nak dgr dia melalak dalam kedai tu kan...
balik umah letak beg terus nak potong kek...

sambil tuh nyanyi lagu happy bday..
mmg lawak..
setiap hari adalah bday dia agaknya..

Owh wishlist bday fiqah dah ada okey..
hari2 berzikir kat telinga aku niey..
next en3 adalah psal wishlist afiqah
kisah kerr?
aku kisah sbb...
kali nie dia minta mmg bukan murah2 punya...
sumanya BARBIE BARBIE BARBIE

OMG
why me?why me?
ayah kan ada...
stres mak hokey....

tau kenapa?sbb dgn ibu mesti dapat
kalau dgn ayah banyak sgt alasan...
ala korang kecik2 dulu gtu jgk kan?
ke tak?err errr..
sori...
aku xnafikan aku mmg rapat dgn mak aku...
owh!faktor genetik ini ada pada afiqah skrg...
hahahha...




5 comments:

ANATI SOKI said...

alolololo..comel je birthday girl! hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

ohooo..due beradik ni punye bday same2 tarikh cantik rupenyer..kakak 0505, adek plak 0404 ek..hehehehe

nway, kek mousse yg fiqah makan tu mmg sedap kan..mesti beli kat bakery's cottage nih..=) (opssss..klu slh tolong maapkan ye..heheh)

PynGees said...

ha...susahnya nk jumpa b'day yg cantik datenya...pasni apa plk datenya?? 0606...:D

xpe la..layan kn la anakanda tu...janji dia happy,kita pn tmpng happy...

littlehumblelynn said...

samaler dgn kak ain..suka sgt segala benda mak-nenek berkaitan besday party!!dulu tetiap bulan smbt besday dia..:)

ibuafiqahhuzaifah said...

anati soki :TQ2

Lily:yep,betul kat baker cottage..
sedap kek tuh..

pyngees:tutup kilang dah setakat nie..hehehe

lyn:huhuhu..kopak mak dia camnie..