09 March 2011

Chantek


aku xpenah lagi cter pasal anak patung kesayangan fiqah kan..
from the pic pun korang leh agak bagaimana sayangnya Fiqah dgn Chantek
Chantek(spell like my doter said)
kemana aje dia pegi mesti kena bawak..g taska of coz dowh!
sampaikan cikgu kat taska tu tny aku chantek tu ape!suma brg saya kuarkan dlam beg tp still sebut chantek...susu bukan ape yer kak?
Chantek tu anak patung bucuk2 fiqah....

g alamanda ker tesco ker bawak jer..buh dalam beg barbie..
kalau xder meroyan owh budok nie..
stres aku la!

tdo mesti kena ada..
CHanterk nie pemberian my best fren Zubaidah..
n aku cuba cari kat kedai2 toys xder la..(aku nk spare la kot2 ape kan!)
Chantek nie aku msk mesin basuh kalu busuk dah tahap gaban!
so nie cam teman rapat dia la..
even,dia penah nenenkan Chantek tuh sbb tgk aku nenenkan Zaifah..
Hadoi!!!!!!

Anak korang,toys ape yg kesayangan sgt2..cer citer!

2 comments:

.:mama dhia:. said...

Dhia pun ade kak..dalam banyak bear/patung yg dhia ade..pooh adelah jd pujaan die..maybe cos mama die yg belikan..hehehe..tp die x panggil pooh, die panggil bebear..tp x la sampai bawak ke mane2..tp semalam die nak bawak g taska..tp sib baik sampai parking ofis, die x bawak, so tinggal dlm kete jer..

tengok entry ni..
http://sayangyana.blogspot.com/2011/02/paling-di-sayangi.html

ibuafiqahhuzaifah said...

mama dhia:

xder maknanya bg fiqah..mesti nak bawa cantek g mana2..