22 July 2009

:: Wish List Anniversary ::


tajuk xleh blah punya sekarang!

buat abang tersayang take note ya....

hehehe....
ada lagi kerr?
nak listkan lagi ker?????
hehehehe...

~nie antara wish list nya...


cantik kan?korang suka yang mana?
Tell me babe....

7 comments:

mama auni firdina said...

i suke yg kale itam tu (itam ke black brown ekk)..nice..nk bli yg ori,kumpul duet laa...hahhaha

hrp2,dpt crocs dr abg trsyg k.

anuway,hepi 2nd anniversary yer

Puan Iza said...

suka yg color coklat tu....

chik star said...

mesti la merah kak.
hihi...

lily azliyana @ mama zara said...

suke yg no 3..leh pakai ngan byk baju..act crocs yg itu exactly same mcm yg sy aim nak beli. tp ntah bilela nk dpt..huhu

:iBuAfiQah: said...

mama auni~sama la...
irnie pun suka yg black brown tuh..
itu pun kalu dapat dr suami..

chick star~merah tu pun lawa..

mama zara~sama la...itu pun wish list jer...kalu dapat la...

mar!ahaf!z said...

maria ada kasut olivia brown tu.. :)
okla, selesa jugak.. pakai hari2..
br nak cuba pakai crocs..

Yanie said...

ahaha..siap wat wishlist lagik...haha.....cantik arr selipar croc ni....wish list aku gak..hubby irnie,,jgn lupa kasi kat aku gak ekk...haha