13 July 2009

:: Aksi Juara Pancing ::

nie la kawasan pancing kat Sg Buah...
Sg Buah niey kat Bangi lama...
nak xplain xreti...

cantik tempat niey..
atcually nie la xtvt husband aku dgn kwn2 dia...
aku kenal dia pun mmg kaki pancing
so smpi skrg still kaki pancing
tp x hard core cam dulu2..
dah ada family niey....
apsal org niey amik pic keta husband aku
ape motif ek?
aku amik pic nie kat
pancing.net
ada husband aku cter ari tuh gambo dia msk web...
baru skrg aku nak buka web niey.....
nie suma kawan2 dia la...

cool jer kan...
sebelah dia tuh stone cold
nie aksi juara tgh rembat ikan...
nie ikan pacu..
gigi dia cam pirahna...


juara keseluruhan...vangga2!
husband aku dapat 1st prize...
dapat sebatang joran...
mahal harganya..

husband aku mmg jarang amik gambo
tp sbb nie xtvt lelaki
dia amik la gambo..

aku x p pun tempat pancing niey...
susah anak kecik...
biar aku lepak2 kat umah sajork...
layan afiqah

6 comments:

chik star said...

wohh juara ke.
terer la ni..

sye tak penah gi memancing.
:(

honeysour's blog said...

wohoooooo...terer pakwe akak ni...

nanti ana ajak ady turun sekali..muahaahahahaha...

mar!ahaf!z said...

kaki pancing rupanya :) jgn pi jauh2 dah la, nnt afiqah nak ikut..hehe

DYLA said...

dyla tau tempat ni.... tak penah masuk. nmpak cantek plak ek..

lily azliyana @ mama zara said...

wah..juara pancing ker. kire terer bebenorla tu. dulu abg ipar pon kaki pancing. mase anak br sorang, siap angkut anak bini pi memancing n pasang khemah lagi. skang anak dh 3 die sudaa insaf sket..hehehehe

p/s: suka sgt gmbar afiqah yg manja2 ngan irnie kat entry sblum ni. so sweet okeh..=)

:iBuAfiQah: said...

chickstar~
biasa2 jerr tuh!

honeysour~
blh ajak ady....hehehe

maria~nnti nk g jauh gak tuh...
kitorg kena tgl kat umah gak!

dyla~irnie lom g lagi tmpt niey..

mama zara~fiqah mmg manja..layan ajer la keletah anak dara tuh...hehehe