10 July 2009

::Berjalan Di Opis Ibunya ::

i like this pic!Manja jer

thanx to
honeysour sebab,
dia la yang amik suma gambo afiqah dari dia kecik smpi la beso skrg...
nie kat opis pagi sblm g taska nya..
taska kat bawah tingkat aku jer...
dah berjalan niey
xmo nya dia nak dukung sgt...
tgk mood la
time niey happy nak berjalan jerrr.....nie time nak tayang kasut baru dari BATA..
cantik2..ada bunyi..
matching dgn bajunya...
aku pun xperasan..
main sarung jer kat badan dia..layan pic iyerr...

10 comments:

Puan Iza said...

Afiqah pi opis ibu yea....leh la tolong ibu wat keje :-)

:iBuAfiQah: said...

iza~main cop2 ibu dia ada la..hehehe
selalu ramai yg main dgn dia
pagi2 dtg keje niey..

honeysour's blog said...

suke tgk perkembangan dia...
tak sabar nk tgk dia membesar...
g sekolah...ikat tocang pastu ikat riben..

mar!ahaf!z said...

comel giler afiqah!!
:)
best betul taska dia dkt je ngan ibu kan..

Fiza's said...

dah besaq anak dara nie

Fiza's said...

dah besaq anak dara nie

Fiza's said...

dah besaq anak dara nie

:iBuAfiQah: said...

maria~
seronok leh tgk bila tengahari..

fiza~dah besaq anak aku...

chik star said...

oh anto dekt taska opis eyh.
best la kak
reht bole pi jenguk jp.
pas tuh blik bole sekli..

:)

mar!ahaf!z said...

tu la, time lunch hr leh turun tgk dia :) whaaa jeles...