30 December 2008

~Cuti Jumaat aku~


jumaat (26.12.08) lepas aku cuti.....
aku tau entry nie dah basi...
bior la...sajor jerr nk citerr..

malu nak cterrr..
setahun lebih aku xjejak kaki ke kl.... :(
sapa2 percaya... (percaya lorrr)
aku last g Kl tu pun sbb aku beli brg hantaran aku jerr tau
CNY tahun 2007...
masa tu aku ingat lg Sogo buat sales utk Chinese new year...
sbb beli brg kat Sogo dapat paper bag CNY..
huk2 nak masuk CNY 2009 dah niey

thanx to my hubby..
sbb mengotakan impian aku nk g Sogo...
mesti korang kata...
ape la impian nk g Sogo sajorrr...
ye la..dah setahun lebih x g sana...
nak masuk 2 tahun beb!

bujang2 dulu sakan gak g sana..
ala bukan aperr...
cuci2 mata yg xgatal niey..
skrg dah ada family n anak
bkn masanya nk g cuci2 mata
kalu xde hal tuh!!

so, Kajang ke KL kejap dah smpi rupanya
KALAU XJEm..
jap2..
aku x biasa g kl naik keta..
glerr jakun lak..
biasa naik tren...

no picture yer u all...
phone aku buat hal lagi...
kamera aku xbawa..
sbb aku mmg xbwk handbag/sling bag.
mmg sehelai sepinggang kirenya..
mmg cam selamba jerr aku..

aku byk shoppin utk anak dara aku..
aku pn shoppin gak..sikit jer la..(boleh caya ke)
hubby aku pn shoppin gak...
so, suma dapat la bhgn masing2..



ok,nie bukti aku beli utk anak dara aku...
me n hubby..rahsia lorrrrr..

tp walau cuti pom ttp ramai org Sogo niey..

n dalam masa yg sama aku pun buat Kad Sogo..

*sayangkan xder picture lorrrr
ampun2 maap2..

2 comments:

DYLA said...

amboi mcm byk je tu soping tu

:iBuAfiQah: said...

shoppin baju afiqah pun dh abis RM200
boleh la dyla..
baju dia dh xmuat lorrr...