22 August 2008

~Sambungan Kenduri lagi~

Adeh....sejak2 nie kepala aku biol sikit....
mood kureng lak tu...
so sambung lagi pasal kenduri ari tuu...
dah seminggu berlalu kan....
time nie dah start marhaban.....

penuh tul bunga rampai tuuu..maintain sehhh si Afiqah nie

w/pun br jer tido tu...kena lak kejut dek aku suh bangun...

full kredit kat Afiqah krn maintain xnangis spjg majlis...(legaaaaaa)

aku dah janji kat Afiqah kalu dia xnangis semasa majlis tu..aku akan belikan somethin....(ibu promise akan beli ekkkk)masa nie dia cam nak nangis...tp acah2 nangis jerrr.nie moyang Afiqah...(atuk kpd hubby aku)

Sempat lagi isap jari tuuu.(tu ler tabiat dia skrg)berdesit2 isap jari...

puting xmo lerrrr.

tetap maintain pandang camera...hahaha.w/pun rambut

tgh dikerjakan...

(aku rasa dia suke bergambo semenjak 2 menjak nie)

ikut sapa ler tu ekkkk????

biasa lerrr LU PIKIR LA SENDIRI!!!!wakakani mak mertua aku.....


ni la geng marhaban yg mak mertua aku slalu follow bila ada 'function'...

kenduri pun dah abihhhhh...kemmmmaaaaaassssssssss.


p/s:~kepada kengkawan suma yg baca entry nie...aku bukan xnak jemput korank ekkk...majlis nie utk family2 jer....(jgn marah,nanti kena jual)

2 comments:

honeysour said...

ala comel nyer fiqah...

chik Star said...

waaa
meriahnyee
:)