27 August 2008

~Vote Si Cilik nie~

walaupun kat Permatang Pauh dh abis election tp ada satu election yg korank leh bantu aku....huhuhu.ni ha....blog kawan aku kak Vp....
so korank kena buat nie:~
saya igt nak copy terus id nisa kat situ, tp takleh lah,
uols klik page ke 5 kot,
ada muka nisa tu... lagi senang klik SINI
* nie aku copy n paste dari Viruspadu punya blog....
so korank harrrrrrrussssss Vote ok....

3 comments:

viruspadu said...

terima kasihhhhhhhhhhhhhhh

harus senyum lebar nih

tocei2 tolong promo

harus vote manyak2222222... tau

muahhhhhhhhhhhhhh :x

nasazfrog... said...

wah... nisa kat sinar yer.. ok2 nanti kite vote utk si nisa yang comeyy itu... :)

Ayong said...

mmg chumel nica ni lah..