15 November 2010

“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

saja nak masuk contest niey anjuran Harlinda halim
untuk lebih lanjut tentang contest nie sila klik banner tuh ye..

~link entry pertandingan nie
http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/


gambar yang dipertaruhkan ialah gambo lil Afiqah
 nie
- Nama penuh:
Afiqah Umairah binti Mohd Azrul

-D.O.B
5 Mei 2008

-Hobi
Menyanyi lagu ABC,menari n suka tengok cter barbie

- Jumlah Gigi 
20 batang gigi 

4 comments:

harlinda halim said...

Dear, ade pembetulan sket kena buat eyh...kena letakkan link/URL contest kat dalam entry penyertaan sekali. Kat sidebar dah okey. Dalam entry pun kena letak gak link tu ye...nnt dah betulkan juz re-submit ur link again kat blog lyn ya...tq 4 joining k... =)

Anonymous said...

wish u luck fiqah...sweet senyuman kamu itu...hihihi...

-from anty nor-

ibuafiqahhuzaifah said...

linda:
ok dah btulkan..hehehe..

aunty nor:
wish me luck yer..from afiqah

harlinda halim said...

Salam ibuafiqah,

Lyn dah update ur link dalam senarai taw! =) Sory lambat update...pening dok moderate komen!