21 October 2010

shaun the sheep

camnie la bila ada anak yg pandai tgk astro 611,613 n 615...
abis di conquer...
nak cter pasal kartun shaun the sheep nie..
aku n asben pun layan tgk cter nie...
mmg klakor x hengat punya...
lawak dia spontan mmg menjadi la...
satu lagi cter sheep nie 
Timmy Time...
cter pasal sheep gak..
afiqah kalu panggil cter ni bukan sheep tp seep..
sebutan H belum pandai..
tp paham la bila dia request cter seep tu..
hahahaha 

finger note: kalu huzaifah beso mesti nak tgk BEN 10..
abis kalu aku kena ada satu lg astro utk anak lelaki aku tuh...
sbb xnak bg berebut!tul tak?ahahaha

4 comments:

.:mama dhia:. said...

org pun layan gak shaun ni kak..
tp timmy pun best..
dhia paling suke timmy ler..
x berganjak dr depan tv bile tengok timmy..
lgpun sonok tgk timmy..
cite cam dieorg g taska kan...
hehehe...

cha said...

hahaha... kita suka-kita suka.

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..kite pon tgk gak shaun ni irniey..mmg comel n lawak kartun tu kan..pastu si timmy dlm shaun tu plak ade kartun die sndiri..tros mengikuti citer timmy time plak..comei giler anak kambing tuh..mase die dlm citer shaun lagi cute siap isap puting ye tak..hihi

nanonano said...

hehe crita ni bukan stakat budak2, mak2 budak pun minta gakk..
klakar abes,
dgn kecomelan biri2 tu semua..hehe
btw, salam kenal :)