15 April 2009

::sambungan ::

tengok tuh.. handle lom pasang lagi... tp dah pegang2lom siap pasang pun dah xnyempat nak naik.. xpaksa la nenek dia pegangkan... aku tukang amik gambo.... ok, nnti ada sambungan lagi.. nak tunjukkan xcited nya anak aku nak naik benda alah nie... hehehehe....

6 comments:

Mrs. Wifey said...

Salam Ibu Afiqah!,
i dah buat ikut step yang u tunjuk tu yesterday. cuma i tak tau how to add-in dalam blog. hehe.

:: ops..my blog is already open for public. take ur time to visit ya! ::

Maswani said...

salam..sihat ke?
sori lama x dtg sini..

>>>>ni 2nd blog saya..ada masa n sudi, dtglah..

--dh link awak bwh title latest updated..check it ye..hehe..tq.

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..wah..seronotnye afiqah dpt mainan baru yek. lps ni nak dpt hadiah dr ibu pulak. hadiah apela yg ibu nak belikan ek. bwk afiqah gi jenjalan kot.hehehe..

maria said...

:) ohh ni adiah dia ye? sonok la tu..
abg nawfal br je dpt beskal baru semlm..
abg nawfal ada jugak pushcar ni.. beli ms umur dia baya2 afiqah jugak, tp smp skrg dia masih syg, masih main lagi pushcar ni taw..
afiqah jaga menan baik2 jugak k.. ;)

:iBuAfiQah: said...

mrs wifey,
signature tu dah add in dlm blog kan..
dah terror la tu...

mama zara,
belum pkir nak beli aper....blur2 niey..

maria,
ok auntie maria,afiqah simpan elok2 brg tu ek...hehehe

Mrs. Wifey said...

ibu afiqah,
tengkiu for the info ya!