14 April 2009

:: baby cute contest ::


baby cute contest nie anjuran sorang blogger nie,damiaqish...
bagusnya tentang contest nie ialah mama aqish nie nak memanjangkan
silaturrahim antara suma blogger..
nie kira satu peluang jugak utk kenali lebih ramai kenalan di alam maya niey..
sama2 berkongsi tips2 tg anak2...

salam kenalan dari ibu afiqah buat mama aqish..

di antara pic afiqah yg paling aku suka....gambar nie pagi@opis....

2 soalan yg perlu aku jawab....

a/ apa yang menarik ttg anak anda?

-wah, cam kena puji2an ttg anak kita la nie....

-afiqah buah hati ayah n ibu yg pandai amik hati..
bila berduka lara jerr mmg dia pandai la pujuk ibunya nie....hehehe
seorang yg mmg suka berjalan...
sehari xkuar rumah ditunjuknya ke arah pintu...
means, kena bawak kuar la.....

-usia 11 bulan niey...
semakin pandai lambai2,
pandai geleng kepala means xsuka sesuatu benda tu,
pandai pok amai2,
give me 5,

dah mula bertatih...
mulut pot pet..ntah bahasa mana la dia cakap...hehehe
w/pun lambat skit berjalan,
tp yg membanggakan ibu ialah afiqah ada usaha utk berjalan...
xhenti2 dan xjemu2 praktis bertatih....
jatuh bangun ada la perkara biasa...
ibu suka tuh!

2/mengapa anak anda layak jadi pemenang?

sebab afiqah seorang yg cute...
pandai hiburkan hati kawan2 ibu yg kat opis tu...
penceria suasana...

p/s: penyertaan ini adalah suka2 sajork....
kalu menang niey rezeki buat afiqah....
semoga murahla rezekinya...












9 comments:

honeysour's blog said...

piqah mmg penghibur duka laraku..hikhikhik ceh ayat...
tak tahaann...

tapi mmg betul pun...

caaayyyaaaaaannnnnnngggggggg piqah....

maria said...

budak bucuk tu pi opis ibu, dah mandi ke belum...hehehehe

:iBuAfiQah: said...

fiqah ckp, i love u.....

maria,
lom mandi pagi...hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

aiseh..cmner afiqah leh sesat smpai opis ibu die ni..leh curi2 tgk ibu buat keja ape eh..hehehe

:iBuAfiQah: said...

mama zara,

afiqah pagi2 mmg datang opis dulu...
taska dia kat bawah opis nie jerrr...

Mrs. Wifey said...

Salam,
Hi Ibu & Afiqah!!
If tak keberatan, boleh saya minta sikit ilmu mcm mana nak add in signature mcm ibu afiqah buat tu?
;)

auni firdina said...

ibu afiqah..masuk this website..i hope u like it..http://sellit-fast.blogspot.com

:iBuAfiQah: said...

mrs wifey..

click kat signature irni tuh.
lepas tu...
step:
1.choose to start
2.pilih using signature creation wizard
3.masukkan nama yg nak
4.pilih font,size,color,slope
5.pilih want use the signature
n pilih generate html...

try la ya...maaf saya xleh access blog awak..restricted lorrrr


audi firdina,
thanx banyak2

maria said...

muka tomot.. sebab tu antie tau..heheheh.. tomot tp tomelll takpe..