09 April 2009

:: countdown to bezday Afiqah ::

push walker

aku ingat cam nak beli push walker utk afiqah...
sempena bezdayafiqah ni la...
kalu yg fisher price niey harga sebenarnya RM169.90..

nak tanya kat korang ek....
kalau sapa2 tau kat mana murah push walker nie
xkira la jenama aper2 pun...
yg 2nd hand punya kat online suma dh sold out

tolong ek..aku mintak bantuan korang..
thanx yer...


6 comments:

DYLA said...

yg murah dyla penah tgk jenama tesco...(beli pun kat tesco la kan. hehe)

ingat pun nak beli satu la utk inas.

maria said...

survey2 kat kedai baby, maria x sure sgt, tp penah nmpk, maria x beli pun benda ni utk nwfl aritu.. dia dah berjalan, baru pasan kewujudan benda ni.. hehe..
lembap sket la maria time tu, anak 1st kan..

auni firdina said...

ibu afiqah..cume tgk kt mudah.com..kt citu ade 2nd hand n agak berpatutan la hargenyer..sya pon teringin nk bli push walker tp tgu anak da pndai jln le nmpknyer..hubby tkt anak x pndai jln lg,tkt anak jth

lily azliyana @ mama zara said...

kalau tak kisah yg 2nd hand, cuba cari kat mudah.com. try cari under keyword 'push walker'. latest tgk ade 2 iklan baru. tryla tanye kalau still available. harga pon below rm75

klau yg new item ngan harga yg murah, tak pastila kat mene. cube tgk tesco mcm yg dyla ckp tula..hehehehe..

:iBuAfiQah: said...

thanx kawan2..
dyla~akan ku terjah ke tesco nnti..
jom pakat2 beli utk anak2 kita..

Afiz said...

kat mybblittlestore.blogspot.com ada jual fisher price walker.. nampak macam available lagi..