15 January 2009

: eMo Aku tgk Pempuan niey :

sejak memey ni kuar kat WHI
sana sini org cakap pasal dia..
smlm pun kitorg kat opis tgk semula
ulangan WHI niey....

aku salute Pakar Motivasi tuh
Dr Asmadi (abg pada Elly Mencari Cinta Tuh!)
apa yg dikatakan pakar motivasi tu betul
setiap ayat dia kena jer kat memey tuh..

hari semlm n hari nie kuar lg kat Paper pasal Memey niey..
kalu betul dah mmg rapat dgn Norman
jgn la nak dolak dalik....
pada aku byk lg pelakon lelaki yg single kalu nak blajo berlakon
alih2 Norman yg dipilih..

org ramai kat luar sana tmsk aku kesian kat abby sbnrnya
ye la baru abis pantang, laki buat gtu plak..
mujur xmeroyan abby tuh..
pada aku mmg patut abby xmaafkan pun..
(kalu ikut Fadhilah Kamsah kata...
Maafkan suma org sebelum tido..
idup kita lebih tenang...)

sori,aku emo bila baca statement Memey nih!
Norman tuh buat malu org Kuantan jerr
kalu dah suka kawin jerrr..xyah nak berkias2 lagi...
HUH!

*cable phone aku rosak..so xleh nk update meh!

13 comments:

MaDihays{Ida} said...

memang! x suke.. nyampah, meluat semua ada.. mase smalam kat hot.fm kan sume org x caya ckp si memey tu.. kunun kuar tv nak raih simpati org la tu..

honeysour's blog said...

memang..tak sssssssssuuuuuuukkkkkkkkeeeeeeeeee..........
tak nak ngaku pulak...ceyt...

Cik Puan Mimi said...

akak pun tak suka gak.. benci ar tengok dia tu.. ngada jer.. (akak memang pantang orang rampas orang punya.. senang cerita PERAMPAS la)rasa nak lempang jer laju2 kat muka dia.. sekor lagi si e*in tu.. pakkal dah kawin dengan m*wi

MaDihays{Ida} said...

ha'ah jom lempang ramai...

yong said...

aku pun mmg cukup MENYAMPAHSSSSS dgn minah tu...eeeeee dgr statements dia yg byk kaber line jek..sikit pun tak kuar perkataan 'taubat' tau!!!!

grrrrrrr!

fazemy said...

Esok2 dia trima la balasannya..

:iBuAfiQah: said...

mmg ramai yg xsuka dia...
hari ni kuar kat paper utusan..
rasa nk lempang lelaju cam kak mimi ckp tuh...

hukum karma nnti dapat la balasan yg sepatutnya itu..

:iBuAfiQah: said...

sapa2 tgk kat WHI kelmarin..
cam rasa nk muntah jerr statement dia tuh...
bweeekkkkkk..

mrs hafiz said...

mcm ni pun leh invite masuk tv? x patut

:iBuAfiQah: said...

tv3 nak dapat rating tinggi sbb tuh sajerrr nak panggil poms nie...
last ari tuh kan dah panggil abby..
sure pny rating tgi tv3 masa nie..

~honey_nurhaliza~ said...

hanny bnci memeyy sememeh ni...sian abby..sbb kan die ni la abby hilang norman..tp biarlah,norman tuh bukan cntoh laki yg baik..kan kak?? moga family kite dilindungi dr org2 yg gatal cmni...nauzubillah..:)

:iBuAfiQah: said...

yer betul tuh honey..
mintak jauh la pempuan jenis niey ganggu keluarga kita
nampak sgt norman tu jenis laki gatal...cheit!

DYLA said...

tak suka tak suka tak suka!!! jahat! jahat! jahat!