22 August 2011

Budak mana Paling sEronOk Nak Raya?

*Pic lama*

Budak baju Ijor atas nie paling seronok nak raya
Sebab2:

Bila aku try baju raya kat Zaifah punya la suka.(senyum sambil ke telinga)
lari2 sambil tayang baju kat ayah dia..
nie 1St raya dia sudah pandai berjalan..
Tahun lepas dia baru 5 bulan..
pakai baju beso..labuh lak tu 
(ibu xcited nak pakaikan baju melayu gak!)

Dah pandai salam cium tangan..(bagus2!)

Fiqah pun sibuk nak pakai baju raya dia jugak..
aku cakap xyah sbb aku nak g antar Kedai Dobi..
kesian akak..

tapi kakak dah pakai kasut raya g school kan!
xpe, pagi raya korang melaram la sampai sudah..
rasanya dah complete utk anak2..
part aku ada terkurang..tp abaikan..
lepas raya aku beli la..

part ayah biar dia cari sendiri..
sbb mmg tension bila lelaki kalau bershoppin..
sapa stuju dgn saya?angkat tangan!

P/s:bebelan hari isnin.mood raya adalah biasa2 ajer..Boleh?






4 comments:

NOR said...

he3x...stuju...=p

Mitsuwira said...

saya pun setuju hahaha... eh, setuju apa nie? hihihi...

ibuafiqahhuzaifah said...

nor:
haha

mitsuwira:

haha..stuju jer la..

AnaLyana said...

setujuuuuu...hari ni kot baru nak carik T-shirt papa dani..