16 February 2012

Good Job Sayang..Ibu Proud of u la!

 Fiqah's Writing
 
Should proud of anak sendiri la kan..
dah pandai menulis 1-10..
walaupun 1 tu kat belakang..10 tu kan depan..
memang dia xpandai tulis ikut turutan lagi..
tapi dah pandai tulis 1-10 tu dah baguih dah pada aku..

ada la perkembangan sejak dah skolah ni...
sekarang training suh tulis 11-15 plak...
pelan2 kayuh..ok la nanti ye!

ayat trademark Fiqah hari2 pagi petang mesti macam ni..

"ibu..ibu...fiqah kat sekolah xnangis dah..hebat!"

jap g kang...

"ayah..ayah..fiqah kat sekolah dah xnangis dah....hebat!"

so kena la puji...

bagusssssssssss!..
hari2 camtu..

ape2 la kak..janji nak g school..


footnote: bulan Mac ni amik report card Fiqah kalau ikut takwim school..kecut mak ok!

4 comments:

AnaLyana said...

gud fiqah! anak yang cerdik!..:)

Kalau dani msih lagi dgn bulat2 dia kalau bagi pen ngan kertas,,:)

NOR said...

hehehe...suke dialog die tue...

lovely said...

bagus fiqah cuba lagi ok..

ibuafiqahhuzaifah said...

ana:

zaifah conteng buku pandai la...

nor:
ada maknaaaaaaa itu suma..hehe

lovely:

dalam proses ni..hehe