25 October 2011

Kena Pijak Dengan Kakak n Adik.....

 my backbone..Sayang mmuah!

Dengar cam kes Anak2 dera ibu plak...
No la.....

Siapa yg add FB aku tulis status 'really2 tired'
Seyes penat gegiler..
mmg balik rasa nak terus sembam diri kat tilam..
apa kan daya byk keje bila balik..
siap2 anak2 makan..
aku lepak depan tv..
bajet sempat tgk 'Supermak finale' smlm..
ampeh!

mengadu dengan kakak ibu sakit badan..
suddenly, kakak offer,
'ibu nak pijak belakang tak?'

bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal..
pergh!
tu untungnya anak badan 'gebu'
sekali pijak terasa..
skali dgn adik2 pijak belakang aku..
syorga owh!..

lega skit badan..
ringan sbb dah kluar angin tuh..
kesian jgk anak2 kena urut ibu..
tp aku prefer anak2 urut dari ayahnya..
sbb ayahnya urut rasa nak terajang balik jer..

aku badan dah la kurus xder isi..
picit kuat2..
sakittttttt ..

3 comments:

wan nurul hezrina said...

BAEKKNYER DORGKN..UNTUNG2

MaMaMiKaeL said...

upah fiqah pijak badan auntie seri pulak la..

lovely said...

hahaa.. mmg betul pun lebih baik suruh anak2 yg picit drp en.suami. kalau suruh en.suami. bukan stakat sakit badan. Hati pun sakit..hahhaa.