22 June 2012

Infra Red Ear Thermometer-Dalam Genggaman!


copy kat blog izan gambar ni..
Anak dah beso 4tahun baru nak ada Thermometer?
bukan3...(sambil geleng kpala)
Selama ni bukan xde..ada
cuma yg harga berapa tu je,itupun beli kat Guardian...
Ada gambo Doraemon ke hape ntah...
lepas tu nak letak bawak ketiak..
kot kalu baby leh la xgerak..
kalu si kakak atau si adik la nak letak kat celah ketiak skrg ni
maunya dia amik lepas tu baling2 ingatkan mainan...
kan ada bunyi bep kan..suka la

bila Izan ni Offer nak tolong belikan...
So,
Pucuk Dicita Ulam Mendatang la..
Tq izan..
so, tadi dah dapat la dari izan..
Lepas ni, anak demam dah leh pakai la yep..
lagi senang..buh kat telinga terus dpt baca suhu badan anak2..

pada sapa2 yg nak dapatkan Thermometer ni,
cuba la tanya kat Izan yep..
kalau2 ada stock baru nak amik kan..
Harganya?
CuMa RM65 sajo!
pada yang ada anak kecik disejeskan beli..
bkn ape,mana nak bersilat pegang anak,mana bersilat nak amik suhu..
isk2..ai dah rasa dah pengalaman anak masa baby2 dulu..
haru oi!
ok,sekian!

notakaki:Ada Impian 2012 yg telah tercapai?Anda?

3 comments:

♥cikmOt♥ said...

SENANG KAN...beberapa saat jek dah leh tau suhu anak...

Zana Adieyza said...

ada banyak lagi azam x tercapai.. tp ada banyak gak yg dah tercapai.. hihihi

littlehumblelynn said...

Murah tuh.masa beli dulu rm 185
gulp***