08 June 2012

Impianku kini....



Salam suma..

Dah lama xbersua kan3..
Memang la bz
 minggu ni ada Aktiviti Spy vs MenSpy 5S..
mungkin Bahagian korang xterlibat kot
Tp BSWP kena!Mencik!
2x sehari datang check..
Rasa macam ketakutan aje hari2..
Owh xsuka tau...

Berbalik kepada gambar di atas..
rasanya dh dapat gambaran kot!
Dalam hati ai skrg rasa nak pegi sesangat ke Mekah ni...

Dulu2 pkir gak rasa nak g sana,rasa nak g sini..
Skrg cuma pkir nak kesini jer...
Nak bersihkan hati,nak tenangkan  hati..
cter dengan orang masalah kita pun,masalah xkan selesai..
Baik mengadu pada Yang Esa!

ramai kawan2 dah dapat g sana..
Harap suatu hari nanti dpt jejakkan kaki kat sana wit my family..
InsyaAllah..
Doa2 kan yer kengkawan..
jupe lagi...

2 comments:

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum Ibufiqah,

Besar impian IbufiQah tu ye...semoga impian tu tercapai nanti...amin.

BTW kami singgah & follow blog IbuFiqah, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni nanti ye... :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

ibuafiqahhuzaifah said...

Zul n Azizi Boarding pets:
ok tq BW blog saya ni..