10 May 2012

Kenangan Manis With TSBSWP(D)

 3 orang dah xder dalam gambar ni..sorang bertukar,sorang sambung blaja dan Datin (yg duduk kat kerusi) bertukar ke JPA.


hari ni Jamuan Perpisahan meraikan Datin Rozaina..
Dia bertukar ke JPA...
Walaupun dia Timbalan tp dia tetap dengar permasalahan orang bawahan..(bkn suma org camni ok!)
Dia la ibu kami kat opis ni..
Susah nak cari pegawai macam ni..
Humble,rajin sedekah,senyum,peramah dan klakar..

ai nangis bila dgr last speech dia..
sedih...sedih sgt2.
sbb mengenangkan kisah dia bertukar ni...

last word yang ai ingat dalam speech dia

kita mesti ada pendirian dalam hidup sbb ia menentukan hala tuju hidup kita..


We will Miss U Datin!





2 comments:

Ana Lyana said...

uwaaa.. sedihhh, xdpt jumpa datin...

Seri said...

my ex-bos ni tau.. baek giler mase jd pa dia dulu... tersangat la sporting..