18 April 2012

Moga Cepat Sembuh Sayangku Afiqah!


macam2 Faktor boleh diterjemahkan blog ai skrg ni..

Faktor Kekangan waktu sbb keje yang semakin mencabar..
(ai kan baru lepas cuti n CTR lagi)
x memungkinkan nak BW n tulis blog lagi la...

Faktor Diri yang X stabil..
(Bukan senang nak terima ayah pergi secara mengejut camtu)

banyak lagi la faktor2 lain...(malas nak pkiq sbnrnya)

Now,
ai nak bangkit semula setelah keadaan semakin redha dgn pemergiaan arwah ayah...
(bagi ai support yep!)

Kembali kepada tajuk....

Susah hati betul la skrg.....
Afiqah asal malam je demam...
isnin ari tu terpaksa EL sbb Afiqah demam panas..
Malam semalam demam lagi..
Dah on ubat demam 4jam skali dah..

Hari ni 1st day lak Kursus..
kang xpegi kena buat surat tunjuk sebab...
argh...memang stresssss

so,terpaksa la pakai talian hayat.
Antar ke Kajang hari ni..
terpaksa la..
Dengan cuti yg hampir habis....

memang sadis la tahun ni...

notakaki: Harus bangkit!

4 comments:

Seri said...

Smlm bukan pegi skolah ke kakak? alolo demam dia.. cepat sembuh k kakak..

Irni, ktorg pun same.. cuti tinggal skit dah demi kebajikan anak-anak..

Ana Lyana said...

bila pk2 balik, baru dua anak kan kak N, lom lagi org yg ramai anak tu. mcm mane la dorang manage cuti, kewangan semua tu. rasa xnk anak ramai2.

Fiqah, get well soon ye fiqah. lama betul tak jumpa..

.:Mama Dhia:. said...

dah bawak ke klinik ker kak??
moge2 fiqah cepat sembuh yer..sian ibu tu risau..

littlehumblelynn said...

adoikkhhh kesiannya demam on- off,cukup 3 hari gitu mmg kena amik blood test..kalo setakat viral xper..takut dengue case shj..

putrajaya pun case dengue pun boleh tahan ..

anyhow keep updates ok.t.care :))