11 November 2011

Nie Dah Half November Tadika mana Pun Lum pikir lagi..

11.11.11..
 Masuk mgu depan dah tengah bulan sudah..
Lepas tu Disember..
Abis Setahun..

Tahun Depan dah umur 4 tahun Fiqah..
Aku xdecide lagi nak masuk fiqah tadika mana..
tadi borak2 dgn mama bestfriend fiqah pasal tadika anak2..
harap2 ada solution kebuntuan ku ini...


Memang harap fiqah g tadika dah..
biar dia belajar...
lagi satu bleh satu geng dgn bestfriend dia dari kecik itu...
harap dapat settle kan hal ni sblm end of this year!

Fiqah Wear baju raya Qurban..Comei!

4 comments:

AnaLyana said...

alahaiii, besar dah fiqah.. terasa-rasa lagi dukung dia masa baby yang chubby itu...love you fiqah..:)

::Mamalyna:: said...

ai dah settle... insya allah lyna kat tadika yadim p16

littlehumblelynn said...

Ank sedara tadika kemas prst 8.by 5yrs dh lancar membaca.

ibuafiqahhuzaifah said...

ana:
kejap je masa berlalu kan..

mamalyna:
aku ingat ko stay kat tadika tu lagi..aku lom settle lagi

lynn:
hebat tuh..