19 May 2011

New Car Yo!

 Zaifah kat umah pengasuhnya..
suka sangat2..sampai xnak turun dari keta tu

 si kakak plak dah jatuh hati keta pink kat Giant nie..
Tak nak turun jugak..
hish! kena beli jugak ke keta mainan utk budak2 nie..
pening3..
kalau kat Chow Kit katanya keta tuh harganya RM250..diskaun dapat RM230..
nie yang berkira2 nak beli keta nie tapi yg ada 2 seat terus..
agak2 berapa ek?
senang.2 beradik leh main skali..
nie kalau kaya skrg nak jer g beli..


camana ek?
nak kena beli ke tak nieyyyyyyy?

6 comments:

.::Lynn::. said...

kena beli 2.. nanti berebut... hehhee

ibuafiqahhuzaifah said...

wah!kopak maknya kalu gini..hehe

.:Mama Dhia:. said...

amboi..kecik2 dah nak ade kete ni..hebat..

Seri said...

irni try la pegi mydear kat puchong tu.. mayb ade kot yg 2 seat.. klau walk in harga nye murah dlm 20% kot klau tak silap.. tp better pegi time sale..

littlehumblelynn said...

tuh ler kita kan..kalo boleh sumer benda nak beli utk anak..tp rasanya membazir kalo beli..sekali-sekala bwk g funhouse leh ler main..maintenance banyak jugak benda2 mcm tuh..just an opinion!!

mar!ahaf!z said...

kalau maria x beli kot.. beli basikal lg ok for long term.. tak perlu membnazir.

lgpun bdk2 cpt bosan, agree with littlehumblelynn.. sekali2 bawak dia gi main kat mana2 pun ok..