20 May 2009

:.ada hal kah aku? .:


xdapat nak berblog lagi sekarang.......
tunggu la sampai aku ok
thanx kat kawan aku niey...
dia bg msg nie kat aku

ni suma cubaan...

jadikan pengajaran.
manusia ni sebenarnya memakai topeng
kita je kena hati2 disebalik topeng tersebut...

aku akui kata2 kawan aku niey...

aku ada masalah..hahaha..
yes i am...
ape dia...biar la aku yg tanggung sendiri...
salah siapa?entahla...


7 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hee..siannya irnie sibuk sgt la tu ek..pahni dh lega lehla bwk afiqah jalan2 k..

nway, legend water chalet tu tgh buat promotion this yr tau. chalet yg kami duduk tu premium chalat. satu mlm dlm rm500++. ade 2 katil (king+queen) n view laut lepas. nak murah sket ade deluxe chalet. beza katil n view jek kot. yang deluxe dlm rm400++. kalau keja gomen, dptla less 15%..

Hope info ni membantu..=)

:iBuAfiQah: said...

thanx mama zara...
info yg membantu...

~honey_nurhaliza~ said...

akak...sabar ok...kita x mampu nk puaskan hati smua org rite?? so yg pnting akak bahagia ngan suami n anak akak ok...take care sis...:)

Fiza's said...

ko ok ker??? nape ni??

:iBuAfiQah: said...

honey~thanx tau..

fieza~aku ok..ada ar..aku malas nak cter kat sini..

maria said...

nape ni.. hope u r ok.. jgn stress2 k..

adzlin said...

awak nape lama tak update blog ni....jemput gi blog kita tau amik award