03 February 2009

:tempoh cuti berakhir:

cuti dah abis..
so,mula start keje semula hari nie..
hari nie 1st day aku mula dgn tugasan keje baru..

maafkan aku...

aku mungkin akan stopkan sementara blog niey..
bagi aku study tugasan baru aku niey..
aku perlu masa utk blaja perkara baru dalam keje aku niey
huh!

maafkan aku

jika ada kengkawan aku nak tahu perkembangan aku..
nanti di suatu hari aku akan cari korang semula..
or aku akan umumkan kemunculan aku semula..

maafkan aku

i love korang suma...
jaga diri jaga keluarga
i will miss u all

8 comments:

mrs hafiz said...

ala rindu la gini..

irnie lama gak cuti eh.. bersambung2 .. takpe.. tk ur time.. nnt blog lagi k..

** yong ** said...

jgn 'cuti blog' lama lama tau..hehehehe

JIVEBUMZ said...

selamat study tugasan baru!! tp jangan sampai lupa pada blog neh yer..

nasazfrog... said...

huhhh seminggu seklai update pun ok la,, nak gak tau perkembangan u nanti,, hihihi,,, :)

NuRuL DhiA said...

afiqah chumel sgt...sori lari tajuk plak..hihihi

:iBuAfiQah: said...

maaf lerr skrg xleh nak cter2 sgt2..
adeh keje menimbun lorrrr..
permohonan byk hari2.

DYLA said...

bile bleh tgk gmbr baru afiqah ni.... :(

[-suziey-] said...

hai salam singgah..:)

afiqah so cute..pipi yg comel..geram:D